Warme Soepen, Met Gevogelte En Wild

“Met Warme Soep Kan Het Alle Kanten Op„

wild43Soep is een vloeibaar voedsel (kookvocht) dat bereid wordt door bepaalde ingrediënten te koken. De basis van vrijwel iedere soep is bouillon een aftreksel van, in deze categorie, gevogelte of wild. Door het koken (of trekken) van één of meer van deze ingrediënten in water, samen met kruiden, worden aroma’s, smaak- en voedingsstoffen aan het water afgestaan. Vervolgens kan door toevoeging van andere ingrediënten en smaakmiddelen een soep worden bereid. Naargelang de toevoegingen kies je voor licht verteerbare, pittige, maaltijd- of slankmakende soep. Verder heeft ook iedere nationaliteit, iedere streek wel zo haar eigen kenmerkende soep.

Soep, met een minimum aan vet en een maximum aan verse groenten, is een gezonde voltreffer. En wanneer het buiten koud is en miezert, is een kop warme soep de ideale opwarmer.

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.