Koude Soepen

“Bij Prachtig Weer Verlang Je Ook Naar Soep„

koude-soepen43Verlang je bij prachtig weer naar soep? Neen, … dan heb je waarschijnlijk nog geen kennis gemaakt met de koude vitaminerijke versie van soep, zoals de klassieke tomatensoep ‘Gazpacho’. Op warme dagen is koude soep namelijk even lekker als warme soep op koude dagen. En onder de brandende zon kan je deze soep bij sloten naar binnen slurpen. Met slechts enkele ingrediënten maak je in een handomdraai een overheerlijke zonnige zomersoep. Koude soepen, die meestal gemaakt zijn van groenten en kruiden, zijn traditioneel mediterraans, lekker verfrissend en ongecompliceerd.
Soepen, in deze categorie, worden niet warm bereidt of verwarmd, maar behoort koud bereidt en ijskoud gegeten te worden! Deze soepen worden meestal genuttigd tijdens de zomermaanden, vanwege hun verfrissende eigenschappen en hun ijskoude serveertemperatuur.
Belangrijk bij koude soepen is wel dat men steeds vertrekt van zongerijpte smaakvolle ingrediënten!

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN”