“Vis, Zoveel Lekkers Dat Er Is„
Je hoeft niet in de buurt te leven van de zee om overheerlijk zeevruchten te eten. Probeer deze, al dan niet klassieke, recepten voor scampi, mosselen, garnalen of sint-jacobsvruchten. Verder vind je hier ook een aantal heerlijke visgerechten, van omega-3-rijke zalm, vlezige kabeljauw, tong met zijn niet vissige smaak tot goedkope en in overvloed zijnde koolvis.
Iedereen die denkt dat koken met vis en zeevruchten te moeilijk is, heeft deze recepten nog niet bekeken.
Vis eet u best nog de dag van de aankoop. Wanneer u hem in de koelkast bewaart, kan u hem nog één dag bewaren. De beste manier om vis te bewaren is op een temperatuur van 0°C en op ijs. Je kunt de vis ook invriezen op de dag van de aankoop. Op die manier blijft de vis nog 2 à 3 maanden houdbaar. Op voorverpakte vis staat de houdbaarheidsdatum vermeld.
Eén tot twee keer per week vis eten is ideaal voor de gezondheid.
![]() Kabeljauw |
![]() Koolvis |
![]() Zalm |
![]() Tong |
![]() Mosselen |
![]() Garnalen |
![]() Reuzen garnalen |
![]() Sint-Jacobs vruchten |
![]() Diverse |
![]() Visgerechten, A-Z |
![]() Visseizoen |