Gehakt Gerechten

“Goed Gehakt Heeft Geen Geheimen„

gehaktmolen43Gehakt is misschien wel de meest gekochte vleessoort. Gehakt is vers gemalen vlees van kalf, lam, runder of varken. Voor het maken van gehakt worden niet de beste en al te dure stukken vlees gebruikt. Meestal gebruiken ze nekvlees, soms ook borst en schouderdelen. Het wordt in talloze bereidingen verwerkt en bij de slager ook in verschillende vormen verkocht. Gehakt kan zowel puur, als gemengd, als geprepareerd, en zowel mager als vet aangeboden worden. Het zit verwerkt in worsten, hamburgers, vleesballetjes, vleesbrood, … Bij het bereiden moet er wel rekening mee gehouden worden, dat gehakt sterk kan slinken. Het vet smelt namelijk weg bij het uitbraden.
In de vleessoorten heeft men kalfsgehakt (de magerste soort gehakt), lamsgehakt, rundergehakt en varkensgehakt of een mengeling van twee of drie soorten gehakt.

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.