Short & Strong, Shots & Shooters

“Cocktails Die Je Laten Verleiden Tot Een Shot„

short43Shortdrinks kan je vergelijken met longdrinks, maar hebben meestal slechts 1 of 2 geestrijke dranken en worden geserveerd ‘on the rocks’. Deze cocktails worden geserveerd in lowball, of old-fashioned glas. Je zal ook merken dat veel van deze cocktails room gebruiken.
Een shooter of shot is een 3 tot 12 cl drankje, geserveerd in een shot glas. Je kunt een shot hebben met één alcoholdrankje, of een cocktail van verschillende alcoholdrankjes, gemengd in shaker, in laagjes, geroerd of zelfs gemengd in een blender. Sommige spreken het tegen dat dit soort gemixte drankjes ware cocktails zijn in de traditionele zin. Maar hoe dan ook, wie heeft zich nog niet laten verleiden tot een shot?

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s