Confituursuiker – Geleisuiker

geleisuiker minutConfituursuiker of geleisuiker verkrijgt men door aan kristalsuiker pectine en citroenzuur toe te voegen. Het is de basis voor het maken van confituur/jam en gelei. Confituursuiker heb je van verschillende merken, zoals Candico, Tiense suiker, Dr. Oetker, …) en in verschillende verhoudingen.
Men kan kiezen uit:

  • confituursuiker/geleisuiker 1+1 (minuutsuiker), wat wil zeggen 1 kg fruit + 1 kg suiker (standaard confituursuiker)confituursuiker43
  • confituursuiker/geleisuiker 2+1 (extra fruit suiker), wat wil zeggen 2 kg fruit + 1 kg suiker (confituursuiker waarmee je in een oogwenk de heerlijkste confituur bereidt, minder gezoet en met een hoger fruitgehalte).
  • confituursuiker/geleisuiker 3+1 (maxi fruit suiker), wat wil zeggen 3 kg fruit + 1 kg suiker (confituursuiker waarmee je in een oogwenk de heerlijkste confituur bereidt, minder gezoet en met een duidelijk intensere fruitsmaak).geleisuiker maxi fruit

Recepten met confituursuiker – geleisuiker

A – L

M – Z

Advertenties

2 gedachten over “Confituursuiker – Geleisuiker

Laat een reactie achter op De wit Reactie annuleren

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.