Deegproducten

Bladerdeeg

Het kant-en-klare bladerdeeg van Herta, dat klaar is voor gebruik, wordt zodanig gekneed en uitgelegd dat na het bakken nog steeds een even luchtig bladerdeeg bewaard wordt. Het bevat 196 lagen, wat meteen de onvergelijkelijke luchtigheid verklaart. Het is zeer knapperig en uiterst licht en is met bloem bestrooid, waardoor je het makkelijk kan hanteren. Dankzij het bakvel is het makkelijk bakken, aangezien het niet aan de vorm blijft kleven. Bevat noch bewaarmiddelen noch gehydrogeneerde vetten. Beschikbaar in een verpakking van 230 g.

Focacciadeeg

focacciadeegEen nieuwe smaak uit Italië. Kant-en-klare brooddeeg dat je met olie en rozemarijn garneert of als dik pizzadeeg gebruikt. Zijn malse textuur nodigt ook uit om blijk te geven van culinaire creativiteit: mini-toasts voor het aperitieven, pizza’s met geitenkaas… Ontdek de vele recepten aan de binnenkant van de verpakking. Beschikbaar in een verpakking van 375 g.

Kruimeldeeg

Dankzij een juiste dosering van de ingrediënten bakt het kant-en-klare kruimeldeeg van Herta vlotjes en behoudt het zijn knapperigheid. Een taartdeeg dat zich aan alle vormen aanpast, met een bakvel dat toelaat om heel makkelijk te ontvormen. Beschikbaar in een verpakking van 230 g.

Maxi Pizzadeeg

Het kant-en-klare Maxi pizzadeeg is een fijn deeg, klaar voor gebruik, dat vlot toelaat lekkere pizza’s van het huis te maken. Een rechthoekig gezinsformaat voor +/- 4 personen. Beschikbaar in een verpakking van 385 g.

Pizzadeeg

De kant-en-klare pizzadeeg van Herta is een dun, krokant en kant-en-klaar deeg, waarmee u in een handomdraai heerlijke zelfgemaakte pizza uit de oven haalt. Een ideaal formaat voor 1 of 2 personen. Beschikbaar in een verpakking van 260 g.

Zanddeeg

Deze kant-en-klare zanddeeg van Herta is een heerlijk deeg met een subtiele vanillesmaak en een stevige, knapperige textuur. De dikkere bodem is ideaal voor sappige en zoete bereidingen zoals gebak op basis van fruit. Dankzij het bakvel loopt het bakken op rolletjes, want zo vermijd je dat het zanddeeg aan de vorm gaat kleven. Herta Zanddeeg is verkrijgbaar in 320g en bevat geen bewaarmiddelen, kleurstoffen of geharde vetten.

Copyright “KOOKRECEPTEN”