Synergie

synergie_brood43Een gezond en lekker brood dat alleen maar ‘goede’ eigenschappen heeft voor de gezondheid, waaraan geen smaakversterkers, kunstmatige middelen, extra suikers of ongezonde vetten aan toegevoegd zijn. Een brood rijk aan vitaminen en mineralen en licht verteerbaar.
De som van alle ingrediënten van het Synergiebrood bevat volgende synergetische gezondheidsresultaten: Je voelt je langer verzadigd dwz een comfortabel gevoel in je lichaam, betere concentratie, minder nerveus, en minder stress. Het brood is ideaal voor sportmensen wegens comfortabele vertering en bioactieve elementen. Je ondervindt geen stemmingswisselingen. Voeding heeft een ontegensprekelijke invloed op je gedrag en je stemmingen via de vitamine en minerale rijke complexe koolhydraten blijft je humeur stabiel en je gevoel evenwichtig. Je alvleesklier krijgt rust wegens ontbreken van snelle suikers en de aanwezigheid van essentiële aminozuren en gezonde vetten. Je voelt geen drang naar zoet. Je hebt meer energie om je dromen waar te maken. Jouw vertering voelt comfortabeler aan en het bevordert jouw stoelgang.
Synergiebrood draagt niet enkel bij tot de gezondheid maar wordt zowel door jong als door oud geapprecieerd door zijn zachte en nootachtige smaak. Alsook kent het brood een lange versheid zonder het verdwijnen van de volle heerlijke smaak. Ingrediënten zijn onder andere spelt, vezels, pompoenpitten, zonnebloempitten, gebroken rogge en lijnzaad.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.