Marokkaans brood

marokkaans broodMarokkaans brood is groot, plat en rond. Marokkaanse gezinnen gebruiken brood op een andere manier dan de meeste Nederlanders. Brood wordt meestal niet gesneden. In plaats daarvan breken ze een stuk van het brood af. Bij het eten beleggen ze de zijkant van zo’n afgebroken stuk brood. Na een paar happen doen ze er opnieuw beleg op. Bij Marokkanen is brood een belangrijk onderdeel van de warme maaltijd.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.