Frambozenlikeur

Frambozenlikeur is een drank van 24% vol. Frambozen worden opgeslagen in vaten en “dras” gezet met daarbij passende brandewijn. Er zijn maanden nodig om er voor te zorgen dat de brandewijn de kans krijgt zich te vermengen met de wezenlijke delen van de vrucht. De hierdoor ontstane “sappen” worden samengevoegd met een esprit, die gestookt is van frambozen en brandewijn, zodat zij Eau de Vie genoemd mag worden. Eau de Vie is een deftige naam voor brandewijn. Vervolgens wordt suiker toegevoegd en is het frambozenlikeur.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s