Geelschillige Aardappel – T

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

T

Tebina

Tebina is een late, redelijk vastkokende variëteit. De aardappel is groot en langovaal, vlakogig, heeft een gele schil en bleekgeel vruchtvlees. Geschikt voor o.a. friet.

Timate

Timate is een vroege tot middenvroege, redelijk vastkokende variëteit. De aardappel is groot en ovaal tot langovaal, vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees. Zuiver van kleur en een goede smaak.

Toluca

Toluca is een middenvroege, redelijk vastkokende variëteit met een goede smaak. De aardappel is rond tot ovaal, zeer vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees.

Tresor

Tresor is middenvroege, een bloemige variëteit. De aardappel is ovaal, zeer vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees.

Triplo

Triplo is een vroege tot middenvroege, vastkokende variëteit. Deze aardappel is groot en ovaal, tamelijk vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees.

Turbo

Turbo is een bloemige variëteit. De aardappel is ovaal tot langovaal, vlakogig, heeft een gladde lichtgele schil en geel vruchtvlees. In de kook is de Turbo iets melig, wel zuiver van kleur, geschikt voor de verwerking tot frites. Beschikbaar van jan tot juni en van sep tot dec.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.