Geelschillige Aardappel – M

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

M

Madeleine

Madeleine is een vroege, redelijk vastkokende varieteit. De aardappel is rondovaal, zeer vlakogig, heeft een gele schil en geel vruchtvlees.

Manon

Manon is een halfvroege tot late, bloemige variëteit. Deze aardappel is rondovaal, heeft een gele schil en geel vruchtvlees. Geschikt voor puree, kroketjes of frietjes.

Marabel

Marabel is een middenvroege, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is langovaal, heeft een gele schil en tamelijk geel vruchtvlees. De smaak is aangenaam en zacht een zijn matig geschikt om te bewaren.

Maranca

Maranca is een middenlate, redelijk vastkokende varieteit. De aardappel is langovaal, zeer vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees.

Marfona

Marfona is een middenvroege tot middenlate, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is vaak zeer groot en rondovaal en redelijk uniform van vorm, tamelijk vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees.

Maris Bard

Maris Bard is een middenvroege, redelijk vastkokende varieteit. De aardappel is middelgroot en rondovaal tot ovaal, tamelijk vlakogig, heeft een gele schil en wit vruchtvlees. Geschikt voor verse consumptie, frieten en salade.

Mariska

Mariska is een middenvroege, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is ovaal, zeer vlakogig, heeft een gele schil en geel vruchtvlees.

Maritiema

Maritiema is middenvroege tot middenlate, bloemige variëteit. De aardappel is rondovaal, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees. Geschikt voor frieten en puree. Beschikbaar van jan tot juni en van sep tot dec.

Meerlander

Meerlander is een middenvroege, bloemige variëteit. De aardappel is rondovaal, vrij vlakogig, heeft een lichtgele schil en lichtgeel vruchtvlees. Gekookt vrij licht van kleur, vrij goede tot goede kwaliteit.

Melody

Melody is een middenvroege tot middenlate, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is groot en ovaal, heeft een gele schil en tamelijk geel vruchtvlees. Zeer regelmatige en vlakogige knollen, leent zich uitstekend voor de gewassen tafelaardappelmarkt en grillmarkt, goede kookeigenschappen. Vertoont geen verkleuring na het koken en heeft een volle smaak en een goede structuur, lange bewaartijd.

Metro

Metro is een middenlate, redelijk vastkokende varieteit. De aardappel is groot en langovaal, vlakogig, heeft een gele schil en lichtgeel vruchtvlees. Geschikt voor verse consumptie en frieten.

Milva

Milva is een late, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is ovaal en redelijk uniform van vorm, vlakogig, heeft een gele schil en geel vruchtvlees.

Miranda

Miranda is een vroege tot middenvroege, bloemige variëteit. De aardappel is groot en langovaal, vlakogig, heeft een gele schil en geel vruchtvlees. Geschikt voor friet.

Monaco

Monaco is een vroege, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is langovaal en redelijk uniform van vorm, zeer vlakogig, heeft een gele schil en geel vruchtvlees.

Monalisa

Monalisa is een middenvroege, redelijk vastkokende variëteit. De aardappel is middelgroot en langovaal tot ovaal, vlakogig, heeft een heldere gele gladde schil en lichtgeel vruchtvlees en zuiver van kleur.

Monika

Monika is een vroege tot middenvroege, redelijk vastkokende variëteit. De aardappel is langovaal, vrij vlakogig, heeft een gele schil en geel vruchtvlees. Zeer robuuste, homogene aardappel met prachtige gladde schil en perfecte gele vleeskleur.

Musica

Musica is een middenvroege, vrij vastkokende variëteit. Deze aardappel is langwerpig en langovaal, heeft een gele schil en diepgeel vruchtvlees. Een diepgele vastkoker met smaak, een muzikaal onthaal voor de aardappelliefhebbers.

A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.