Tikkeltje onfris

“Foodie Poëzie – Culinaire Gedichten„

Een tikkeltje onfris dat men in China niet
het spruitje schilt en kookt
alvorens men hem eet.

Het mag dan wel zo zijn
dat het Chinese volk
geheel geen spruitjes eet
en dáárom ook niet schilt en kookt.

Toch blijft het onfris dat men in China niet
het spruitje schilt en kookt
alvorens met hem eet.

poetry43van Wilfried Finkers (1957)

Bestel een dichtenbundel van Wilfried Finkers bij

Meer culinaire gedichten zijn te vinden op Foodie Poëzie.
Als je nog een ‘Foodie Poëzie’ (culinaire gedicht) kent, mag je dit altijd laten weten via mail!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.