Parfait D’Amour

Culi roman

Titel

Parfait D’Amour
Auteur
Lyndsay Bekouw
Onderwerp
Liefde, relaties en vreemdgaan
Genre
Romantische verhalen
Verschijningsjaar
2004
Uitgever
Bruna
Type
Paperback
Aantal pagina’s
136
Verfilmd
Neen
Boek bestellen bij*


* Naargelang de druk kan de voorkant afwijken van deze afbeelding. Sommige boeken zijn digitaal te verkrijgen via Bol.com

‘Parfait d’amour’… Een romantisch dessert, maar ook een heerlijke mix van liefde, mannen, recepten en kleurige illustraties. In deze trendy debuutroman laat Lyndsay Bekouw (illustrator voor verschillende glossy’s, schrijfster van een culinaire column en het kinderboek ‘ubbie en frump) een groepje vriendinnen aan het woord. En natuurlijk hebben ze het over de liefde.
Lyndsay Bekouw is illustrator voor onder andere Cosmopolitan, Happinez, Seasons en Margriet. Voor het laatste blad schrijft zij ook een culinaire column. Parfait d´Amour is haar eerste roman.

Het verhaal
Waar draait het leven eigenlijk om? Mannen, vriendschap, eten… of toch mannen?
Parfait d´Amour beschrijft twaalf maanden in het leven van een groep vrouwen. In de gesprekken die zij met elkaar voeren, vertellen zij elkaar over de mannen in hun leven. Tijdens etentjes thuis, in restaurants en op recepties blijkt ‘de man’ telkens weer een dankbaar onderwerp te zijn. Humor, optimisme en solidariteit voeren de boventoon, en onvermijdelijk komt de vraag bovendrijven: waarom zijn relaties toch zo lastig? Een boek vol bizarre verhalen, kleurige illustraties en heerlijke recepten.

Boeken algemeen

Als je dit boek gelezen hebt mag je steeds een recensie schrijven, zoals over de inhoud, schrijfkunst, personages, diepgang, vorm, plus- en minpunten, enz …

Meer Culi Romans zijn te vinden op Culi Romans. Wat is of zijn jouw (top 3) favoriete Culi Romans?

Recensie(s)
Deze debuutroman beschrijft 12 maanden in het leven van een groep vriendinnen die allemaal op zoek zijn naar een man. Tijdens etentjes, gezellige avonden met hapjes en recepties praten ze over ‘de man’. Het magere verhaal wordt afgewisseld met recepten en kleurige tekeningen die het boek een bijzonder aantrekkelijk uiterlijk geven. De recepten zijn niet moeilijk te maken. Zowel recepten als illustraties zijn van de auteur. Een fraai boekje met een verhaaltje van niks. De schrijfster is illustrator voor o.m. Cosmopolitan en heeft een culinaire column in Margriet. Eerder publiceerde ze een kinderboek. Normale druk.
Marian Verstappen-Naus

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.