SOS Piet 3

Kookboek
Titel
SOS Piet / 3
Auteur
Piet Huysentruyt
Uitgever
Lannoo
ISBN
9020984233
Aantal pagina’s
142
Verschijningsjaar
2009
Type
Paperback
Boek bestellen bij*

* Naargelang de druk kan de voorkant afwijken van deze afbeelding. Sommige boeken zijn digitaal (e-book) te verkrijgen via Bol.com

Het kookboek
– Le nouveau SOS Piet est arrivé!
– Na meer dan 320.000 verkochte exemplaren van SOS Piet en SOS Piet 2 is de hype rond de meest geprezen tv-chef van Vlaanderen, Piet Huysentruyt, nog lang niet voorbij!
– In SOS Piet 3 bewijst de charmante chef nog maar eens met de handige stap-voor-stap techniek dat koken eigenlijk heel eenvoudig is.
– Met uitgebreide tv-campagne op vtm

Partner van bol.com (gif, 88x31)

Als je dit boek gelezen hebt mag je steeds een recensie schrijven, zoals over de inhoud, schrijfkunst, vorm, plus- en minpunten, enz …
Meer kookboeken zijn te vinden op Kookboeken. Wat is of zijn jouw (top 3) favoriete kookboeken?

Recensie
Dit is het derde boek in een reeks die teruggaat op het populaire Vlaamse kookprogramma ‘S0S Piet’ (VTM), waarin chef-kok Piet Huysentruyt culinaire problemen oplost bij mensen thuis. Voor het boek selecteerde Huysentruyt een vijftigtal recepten uit alle afleveringen van de reeks. Ook nu weer zijn er zowel klassieke Vlaamse gerechten als bekende recepten uit de wereldkeuken, zoals loempia, pizza, tartiflette en ile flotante. Dat alles werd ondergebracht in drie hoofdstukken, met soepen en voorgerechten, hoofdgerechten, en nagerechten. Bij elk recept vind je een kader met enkele zaken die fout kunnen gaan. Daarnaast staan de benodigdheden en de bereiding met vooral aandacht voor het vermijden van problemen. Daarna wordt in drie stappen samengevat waar men op moet letten. Dat alles wordt aangevuld met tips, productinformatie, paginagrote kleurenfoto’s van de gerechten en stap-voor-stapfoto’s van de bereiding. Een handig kookboek, dat vooral geschikt is beginnende koks, maar waarin ook gevorderden interessante informatie kunnen aantreffen. Overzichtelijke kleurendruk op glanzend papier. Uitvoerige inhoudsopgave, geen register.
Redactie Vlabin-VBC

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s