Recepten Voor Engelen

Recepten voor EngelenCuli roman

Titel

Recept Voor Engelen
Auteur
Babs Horton
Onderwerp

Genre
Familieroman
Oorspronkelijke titel
Recipes for cherubs (Engels)
Oorspronkelijk jaar van uitgave
2008
Nederlandse vertaling door
Milly Clifford
Verschijningsjaar
2009
Uitgever
De Kern
Type
Paperback
Aantal pagina’s
368
Verfilmd
Neen
Boek bestellen bij*

* Naargelang de druk kan de voorkant afwijken van deze afbeelding. Sommige boeken zijn digitaal te verkrijgen via Bol.com

Recepten voor engelen is een meeslepende roman over onvergetelijke personages, lang verborgen geheimen en de verstrekkende gevolgen van eeuwenoude zondes.

Het verhaal
Catrin Grieve wordt als tiener door haar moeder voor de zomervakantie naar haar twee oudtantes gestuurd die een hotel runnenin Kilvenny, aan de kust van Wales. Nietsvermoedend komt Catrin daar aan, maar algauw roept haar vreemde logeerpartij – een van de tantes blijkt al jaren dood te zijn – vragen op die niemand kan beantwoorden.
In een van de verlaten zolderkamers van het hotel vindt Catrin een tweehonderd jaar oud Italiaans kookboek, Recepten voor engelen. Hoe meer ze te weten komt over de geschiedenis achter de prachtige schilderingen in het boek, hoe meer ze ontdekt over de geheimen van het verleden. Wanneer die zich stukje bij beetje prijsgeven, ontdekt Catrin dat sommige personen uit het verleden verweven zijn met het heden en dat zij de sleutel vormen tot de antwoorden op haar vragen.

Boeken algemeen

Als je dit boek gelezen hebt mag je steeds een recensie schrijven, zoals over de inhoud, schrijfkunst, personages, diepgang, vorm, plus- en minpunten, enz …
Meer Culi Romans zijn te vinden op Culi Romans. Wat is of zijn jouw (top 3) favoriete Culi Romans?

Recensie
De 14-jarige anorectische Caitlin wordt in de vakantie bij een oudtante gedropt waar zij aan de hand van een oud receptenboek de geheimen rond haar eigen afkomst probeert te ontrafelen. Veelzijdige roman, gesitueerd in Wales en Italie gelardeerd met wat romantiek, mysterie, familieleven, couleur locale. De vele verhaallijnen, deels in een ver verleden spelend, die uiteindelijk samenlopen zijn echter niet zo geloofwaardig. Al met al onderhoudend en ontspannend voor een grote groep lezers die van een gezellige roman houdt. Paperback met kleine druk.
M. de Heus

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.