Updates Blog

Beste foddie bezoeker!

Update van de website43

Deze site is geen statische site, maar een site die steeds in ontwikkeling is: er vinden bijna dagelijks kleine of grote aanpassingen/uitbreidingen plaats.

Hoewel het een site is van recepten, kunnen de recepten veranderen (uitgebreid/aangepast worden) om zo recepten te krijgen die een degelijke verstaanbare uitleg hebben van de ingrediënten en bereiding, met daarenboven nog extra tips, zoals voor het serveren, variaties op het recept, drankadvies, iNFOeDGE (bijkomende randinfo over een ingrediënt, over ontstaan ingrediënt, …), musictips, filmtips, wat geschiedenis of aardrijkskunde, enz …

Daarom is deze site niet alleen voor kookfanaten, maar ook voor kookdummies, gelegenheidskoks of wie dan ook die zich geroepen voelt om kennis te vergaren rond recepten, koken, ingrediënten, …
Daar het immers een site is voor iedereen, ontvang ik dan ook graag bijdragen van bezoekers, om zowel de site te optimaliseren, alsook de recepten. Je kan reageren over wat dan ook, zolang het maar over recepten, ingrediënten, koken, eten, kookboeken, culinaire romans, foodie films,… gaat, dus alles wat verband houd met deze website.

Er is geen aparte pagina waar de updates van recepten in vermeld staan. Is te onoverzichtelijk, daar de site (ontwerp of recepten) bijna dagdagelijks aangepast wordt. Misschien, wanneer nodig, komt er een pagina waar je wel updates kunt terug vinden van wat grotere aangepaste/uitgebreide pagina’s zelf, maar niet van de recepten.

KOOKRECEPTEN.WORDPRESS.COM

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.