Over De Site

visie_van_de_webmaster43visie_van_de_webmaster-43

Ontwerp

Het ontwerp van ‘KOOKRECEPTEN’ heeft een helder design met een eenduidige structuur en functionaliteit. Er werd gekozen voor een sobber design met zwarte teksten. De blauw teksten zijn aanklikbaar en linken naar een andere pagina.
In de overvloed aan informatie die ons dagelijks overspoelt, moest het prettig zijn datgene te vinden wat men zoekt, zonder daarbij eerst door een hoop toeters en bellen te moeten surfen. De website is zowel qua layout als technisch en gebruiksvriendelijkheid zo eenvoudig mogelijk opgevat. Het is een toegankelijke website zonder te veel afleidingen en niet te drukkend.
Er wordt uiterste zorg besteed aan het zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk aanbieden van de informatie op deze site. De site is dan ook voortdurend in ontwikkeling.

Lettertype

Het meest gebruikte lettertype in artikelen of recepten op deze website is ARIAL. Dit lettertype is een lettertype dat speciaal ontwikkeld is voor schermpresentaties (zoals webpagina’s en andere documenten). Het lettertype heeft een ruime opzet en een fris uiterlijk in vergelijking met het standaard lettertype.
Wilt u de teksten en afbeeldingen groter of kleiner zien? Gebruik dan de toetsencombinatie Ctrl + (groter) of Ctrl – (kleiner).
Wilt u meer meer van de website zien, wilt u de werkbalken boven en onderaan weg om te surfen op deze website, druk dan eenvoudig op F11. Wilt u het ongedaan maken, druk terug F11.

Resolutie

Om deze website in de beste kwaliteit te bekijken, bevelen we een resolutie aan van 1024 x 768 en hoger (De resolutie van een scherm wordt weergegeven in pixels, in aantal horizontaal en verticaal: hoe hoger de resolutie, hoe scherper het beeld). Wanneer uw scherm ingesteld staat op een andere resolutie, zijn afbeeldingen ed. mogelijk te groot of te klein. Wanneer de resolutie lager is dan de aanbevolen kunnen de afbeeldingen ed. vaag, wazig of korrelig zijn.
Instellen van de resolutie kan bij Windows onder:

Start > Configuratiescherm > Beeldscherm > Instellingen

Visueel

Als u de website visueel op dezelfde manier wilt ervaren als de technisch beheerder zelf, kunt u het best surfen onder de webbrowser Google Chrome.

Specificaties

Verder is de website opgezet volgens de volgende specificaties: ze voldoet aan de eisen van de HTML 4.01 specificatie en er wordt gebruik gemaakt van de CSS 2.1 kandidaat specificaties. Meer informatie hierover op de website van het: World Wide Web Consortium.

Vormgeving en bouw website

Deze website komt tot stand door de samenwerking van onderstaande mensen en organisatie:

Teksten: Webmaster
Vormgeving: Technisch beheerder
Technische ontwikkeling en ondersteuning: WordPress
Thema en thema-designer: Twenty Eleven door the WordPress team
Hosting: WordPress

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Een gedachte over “Over De Site

  1. Zoekend naar een recept (raapstelenstamppot) hierop terecht gekomen, zoek al jaren op internet naar recepten, deze nu voor het eerst gezien.
    Geweldige site, precies wat ik zocht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.