Huisregels

spelregels43

Huisregels voor het reageren op een recept/artikel en het plaatsen van een bericht (of het nu een mening, reactie, recensie, suggestie of een vraag is).

Reageren is leuk, maar het moet ook wel leuk blijven voor iedereen. Daarom hebben we deze lijst met simpele huisregels opgesteld. We hopen dat iedereen zich hier aan kan houden. Op deze manier blijft de site leuk om te lezen en te bekijken. De regels zijn van toepassing op de volledige website.

Alle reacties worden door de webmaster gemodereerd. Het kan soms even duren voordat een reactie geplaatst wordt.

  1. Berichten dienen te voldoen aan de normale regels van fatsoen, zorg dus voor een respectvolle omgangsvorm. Scheldwoorden, beledigingen of andere lasterende uitspraken voegen niets toe aan een recept, artikel of bericht.
  2. Iedere vorm van discriminatie is niet toegestaan.
  3. Let op je schrijfstijl: maak geen bericht dat (grotendeels) bestaat uit hoofdletters, vreemde tekens, afkortingen, fonetische, chat of sms-taal. Het kan zijn dat de webmaster het bericht zelf aanpast in verband hiermee of dat er zelfs wordt overgegaan tot het verwijderen van het bericht. Let er dus even op dat je correct Nederlands schrijft. En dan hebben we het uiteraard niet over gangbare spelfouten of iets dergelijks.
  4. Het plaatsen van nietszeggende berichten, zoals “VET”, “gaaf”, “cool”, “blablabla”, zonder zinvolle onderbouwing heeft niemand iets aan. Dus loze kreten worden zonder pardon verwijderd, evenals berichten met alleen maar smileys.
  5. Alleen inhoudelijke berichten op een recept/artikel worden geplaatst. Met andere woorden: blijf on-topic.
  6. Reageer niet anoniem of met nicknames. Ook namen van bekende personen of namen met scheld- of schuttingwoorden zijn niet toegestaan. Dat betekent natuurlijk niet dat ik je voor en achternaam moet kennen. Het helpt als je geen valse e-mailadres gebruikt en een Gravatar hebt.
  7. Indirecte of directe commerciële boodschappen, spam of irrelevante verwijzingen naar andere websites zijn niet toegestaan, tenzij deze bijdragen aan het on-topic recept/artikel. Het plaatsen van links met commerciële inhoud met als doel naamsbekendheid of omzet te genereren, is niet toegestaan.

De webmaster van ‘KOOKRECEPTEN’ zal berichten die niet aan de huisregels voldoen onmiddellijk verwijderen. In bepaalde situaties kan de webmaster naar eigen inzicht afwijken van de huisregels en indien nodig ingrijpen. Bijvoorbeeld als een bericht door de webmaster als beledigend of kwetsend wordt ervaren. Een genomen beslissing is definitief.

Copyright “KOOKRECEPTEN”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.