Disclaimer

disclaimer43

‘KOOKRECEPTEN’ tracht aan de bezoekers van deze website steeds actuele en correcte informatie mee te geven, maar ondanks de constante zorg en aandacht die ‘KOOKRECEPTEN’ aan de samenstelling van deze website besteedt, is het mogelijk dat de informatie die hier wordt gepubliceerd onvolledig, onjuist of verouderd is.

‘KOOKRECEPTEN’ is niet aansprakelijk voor enigerlei directe of indirecte schade, van welke aard dan ook, die voortvloeit uit of in enig opzicht verband houdt met het gebruik van deze website of die het gevolg is van het gebruik van informatie die door middel van deze site verkregen is.

‘KOOKRECEPTEN’ kan niet aansprakelijk gesteld worden bij onbereikbaarheid van de website door storingen, onderhoud, vernietiging en/of diefstal.

‘KOOKRECEPTEN’ is te allen tijde bevoegd zonder voorafgaande mededeling informatie, aankondigingen en publicaties eenzijdig te wijzigen of te verwijderen.
De informatie op deze website wordt regelmatig aangevuld en eventuele wijzigingen kunnen te allen tijde met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving worden aangebracht.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.