Copyright

Copyright / Auteursrecht

Alle inhoud op de website ‘kookrecepten.wordpress.com’ is beschermd door auteursrechten!

De vormgeving, inhoud (teksten, tekeningen, foto’s, afbeeldingen, PDF- en Worddokumenten) en andere gegevens op alle onderdelen van deze site vallen onder de bescherming van het Belgisch en internationale auteursrecht en behoren tot ‘kookrecepten.wordpress.com‘.

Kopieën, vertalingen, bewerkingen, aanpassingen van het geheel of van een onderdeel van de site, in welke vorm of op welke manier dan ook zijn verboden. Het is niet toegestaan de op en via ‘kookrecepten.wordpress.com‘ site aangeboden informatie op te slaan (anders dan noodzakelijk om de website te kunnen bekijken) en/of te verspreiden, op welke wijze dan ook (openbaar te maken, te distribueren of te verzenden, te verkopen of anderszins over te dragen of enige rechten hierop te verlenen aan derden), tenzij voorafgaandelijk schriftelijke toestemming is verleend door de eigenaar van het auteursrecht. Elke inbreuk op het auteursrecht kan leiden tot vervolging. Ieder geschil met betrekking tot deze site valt onder de toepassing van de Belgische wetgeving en enkel de rechtbank van Leuven is bevoegd.

Het is niet toegestaan artikelen of recepten te verspreiden, publiceren of commercialiseren op om het even welke manier! Wenst U een artikel, een recept of enig andere inhoud vermeld op ‘kookrecepten.wordpress.com‘ te verspreiden, publiceren of commercialiseren, neem dan contact op met de auteur!

Copyright 2019 KOOKRECEPTEN.WORDPRESS.COM
Alle rechten voorbehouden

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.