Culi Magazines

Hier vind je een verzameling van Nederlandstalige (Nederlandse en Vlaamse) Culinaire magazines: tijdschriften met een periodieke publicatie welke per aflevering bestaat uit een bundeling van artikelen en/of recepten rond het thema koken. Geef een tip als een bepaald magazine er niet in staat!  Schrijf een reactie onderaan pagina of stuur een mailtje naar ‘KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak’

Culinaire AMBIANCE
Abonnement:
jaarabonnement voor € 59.50 (12 edities)
Website: www.ambiance.be
Culinaire AMBIANCE is het toonaangevende culinaire magazine in België. Kijk maandelijks mee over de schouders van de meest toonaangevende Belgische en Internationale chefs, proef onze beste terroirproducten, laat u meenemen naar de beste leveranciers en ontdek de leukste eetadresjes, niet alleen in België maar ook ver daarbuiten. Op truffeljacht in de Périgord, op zoek naar de beste tapas in Barcelona, à la carte tafelen in New York, Culinaire AMBIANCE brengt de leukste culinaire bestemmingen naar u toe.
Van de Franse klassiekers, over Spaanse en Italiaanse toppers, tot Nieuwe Wereldwijnen. De wijnredactie van Culinaire Ambiance selecteert de grote namen, maar besteedt met evenveel liefde en vakmanschap aandacht aan kleinere maar verrassend fijne wijnen.
Boordevol culinaire inspiratie, met heerlijke recepten, prachtige reportages en spraakmakende columns is Culinaire AMBIANCE al jaren de referentie voor hobbykoks en foodies.

delicious
Abonnement: jaarabonnement voor € 59.50 (13 edities)
Website: www.deliciousmagazine.nl
Het delicious. tijdschrift is het lekkerste culinaire magazine van Nederland. Alles over heerlijk koken, spannende maar simpele gerechten en interviews met spraakmakende chef-koks. Met veel passie voor eten, de meest exclusieve en spannende eetadresjes en fotografie om bij te watertanden! Scherpe recensies maar ook de beste aanbevelingen van restaurants waar je geweest moet zijn. Een overzicht van de nieuwste en mooiste producten voor in de keuken en de meest geweldige wijnadviezen. Bent u ook gek van lekker eten en gastronomie, neem dan nu een abonnement op het delicious tijdschrift en beleef de sensatie van lekker eten iedere maand! Proef de naam delicious, echt te lekker om te laten liggen!

foodies
Abonnement: één jaar voor € 43 (12 edities)
Website: www.foodiesmagazine.nl
Foodies is het tijdschrift voor mensen die van eten houden. Voor mensen die graag willen weten waar hun eten vandaan komt en hoe het wordt gemaakt. Foodies biedt maandelijks tientallen recepten: van eenvoudig tot uitdagend, maar altijd maakbaar en toegankelijk. Daarnaast staat het blad vol met reportages, interviews, kookboeken, kooksnufjes en nog veel meer. Het belangrijkste ingredient van Foodies is enthousiasme om alles over ons eten te willen weten.

Koken & genieten
Abonnement: één jaar voor € 22.50 (12 edities)
Website: www.kokengenieten.nl/
Zoveel mensen, zoveel smaken. Koken & genieten weet daar wel raad mee. Elk nummer staat vol met heerlijke recepten die variëren van heel licht en caloriearm tot overheerlijke chocoladetaarten en roomsoezen. Koken & genieten heeft vaste rubrieken voor onder meer kinderen, diabetici en mensen die op dieet zijn. Bovendien vindt u op iedere pagina kooktips en handigheidjes die u in de keuken kunt toepassen. Koken & genieten is speciaal bedoeld voor mensen die iets anders op tafel willen, maar niet op zoek zijn naar culinaire hoogstandjes waarbij u een dag vrij moet nemen om de ingrediënten te vinden.

LA CUCINA ITALIANA
Abonnement: één jaar voor € 42 (12 edities)
Website: www.cucinait.nl
La Cucina Italiana brengt u de geheimen van de échte Italiaanse keuken. Zuivere producten, liefde voor ingrediënten en aandacht voor de bereiding, daar draait het om. Deze passie voor producten brengt La Cucina Italiana over door de achtergronden van de Italiaanse ingrediënten in beeld te brengen en authentieke recepten volledig geïllustreerd aan te bieden. U proeft de sfeer van het zonnige Italië, wanneer u leest over koks, producenten en detailhandelaren die zich bezighouden met de Italiaanse keuken terwijl de geur van traditionele Italiaanse gerechten u uit de keuken tegemoet komt. Puur genieten!

jamie magazine
Abonnement: één jaar voor € 44.95 (8 edities)
Website: www.jamiemagazine.nl
De lezers van Jamie Magazine zijn voornamelijk vrouwen in de leeftijd van 30 tot 49 jaar. Veelal tweeverdieners die wonen in een stedelijke omgeving. Zij staan open voor anderen, nieuwe ideeën en suggesties. Zij willen genieten combineren met gemak en gezondheid. Hierom vinden zij Jamie Oliver inspirerend.

De Gezonde Natuurlijke Keuken
Abonnement: één jaar voor € 17,50 (6 edities)
Website: www.degezondekeuken.nl
Tijdschrift over gezondheid, voeding en koken. Diëtisten, koks en artsen werken samen om mensen te helpen invloed uit te oefenen op de gezondheid. Dit unieke kook- en gezondheidsmagazine is een inspiratiebron voor thuiskoks die zelf een gezonde en natuurlijke maaltijd willen bereiden met voldoende voedingswaarden. Maar ook diëtisten, artsen en professionals uit de zorg gebruiken dit tijdschrift voor goede informatie over voeding. Makkelijke stap-voor-stap gerechten met veel smaakmakers en gemaakt op een gezonde manier. De Gezonde & Natuurlijke keuken is voor mensen die gezond willen leven en houden van lekker eten.

de smaak van Italië
Abonnement: één jaar voor € 29.95/nl en € 44.80/be (6 edities)
Website: www.desmaakvanitalie.nl
‘De Smaak van Italië’ is het magazine over lifestyle, reizen en gastronomie. Met in ieder nummer gedetailleerde reisverslagen en handige routekaarten. Daarnaast brengt ‘De Smaak van Italië’ regelmatig specials over authentieke Italiaanse producten, overheerlijke recepten, de beste wijnen, culturele wetenswaardigheden én alles over wonen in Italië. Met ‘de Smaak van Italië’ ervaart en proeft u op authentieke wijze ‘la dolce vita’.

ELLE eten
Abonnement: één jaar voor € 54.90 (6 edities)
Website: www.elle.nl/eten
Elle Eten, een blad met smaak! Dit culinaire tijdschrift staat vol inspiratie: de lekkerste recepten, de nieuwste trends, talentvolle smaakmakers, het mooiste keukengereedschap en de beste restaurants.

bouillon!
Abonnement: één jaar voor € 45 (4 edities)
Website: www.bouillonmagazine.nl
bouillon! is een cultureel gastronomisch magazine in boekvorm, dat 4x per jaar verschijnt. Eten en drinken en alles daaromheen; het is doodgewoon cultuur. Elk land heeft daarin zijn eigen gewoonten en uitdrukkingen. Bouillon! probeert de gastronomie te linken met andere culturele expressies zoals geschiedenis, literatuur, fotografie, filosofie, muziek en culturele antropologie.

COOK
Abonnement: één jaar voor € 36/be en € 56 voor buitenland (4 edities)
Website: www.cookmagazine.be
Vele chefs geven heden ten dage kooklessen die worden bijgewoond door een steeds groeiend aantal hobbykoks. Voor die gedreven en weetgierige “amaprof” is er voortaan het Cook Magazine. Cook Magazine brengt u informatie over kookclubs en kookateliers, over winkels met kookgerief, fornuizen en keukenrobots. Tal van recepten met prachtige foto’s. Cook Magazine geeft u tips over ambachtelijke producenten, adressen waar u dat beter stukje vlees, die fijnere vis of die smaakvollere kaas vindt. U krijgt informatie over wijnen en wijnregio’s, over goede kookboeken, …

Culinaire Saisonnier
Abonnement: één jaar voor € 37 (4 edities)
Website: www.saisonnier.net
Saisonnier, het seizoensmagazine is voor de professionele gastronomische sector, fanatieke kookamateurs en doorwinterde epicuristen. Het magazine verschijnt vier maal per jaar, telkens voordat een nieuw seizoen begint. Saisonnier is eerder een boek dan een tijdschrift. Saisonnier richt zich op de culinaire seizoenen. Tal van recepten en seizoensideeën, met briljante fotografie, worden afgewisseld door diepgaande informatie over grondstoffen en technieken.

Vegetarisch FIT
Abonnement: één jaar voor € 15,80 (4 edities)
Website: www.uitgeverijmarken.nl/vegetarisch-fit
Vleesloos is niet kleurloos! Ook de meest fervente vleesliefhebber loopt het water in de mond met de vegetarische recepten van Vegetarisch Fit. Ruim 80 originele recepten uit de internationale keuken van soepen, salades, voorgerechten, pasta’s en rijstgerechten. Vegetarisch Fit, een andere kijk op vegetarisch genieten!

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

3 reacties op “Culi Magazines

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s