Soep Info

soep43Hoeveelheid soep per persoon: bij een 3-gangenmenu rekenen we, als voorgerecht, op ongeveer 300ml ml per persoon. Als voorgerecht bij een uitgebreidere maaltijd gaan we uit van 200ml ml per persoon. Voor een maaltijdsoep rekenen we tussen 500 à 750 ml per persoon. Wanneer je soep maakt in een grote hoeveelheid, laat ze dan zo snel mogelijk afkoelen zodra ze klaar is. Zet ze vervolgens in de koelkast of vries ze bij voorkeur in kleine verpakkingen in, overeenkomstig met wat je per keer nodig hebt. Warm alleen de benodigde hoeveelheid soep op. Soep te lang op kamertemperatuur laten staan of dezelfde soep meerdere keren opwarmen bevordert de ontwikkeling van bacteriën en het risico op een voedselvergiftiging!!!!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s