Voorgerechten

“Eerste Gedeelte Van Een Maaltijd„

voorgerechten43Een voorgerecht is het eerste gedeelte van een maaltijd die uit meerdere gangen bestaat. Het voorgerecht (dat uit een soep, hors-d’oeuvre, koud en/of warm voorgerecht kan bestaan, al naargelang het aantal gangen) gaat vooraf aan het hoofdgerecht. Een hapje of een amuse wordt niet meegerekend als gang in een menu. De meeste voorgerechten zijn hartig.
Bekende koude voorgerechten zijn o.a. tomaat garnaal, perzik met tonijn en meloen met ham. Bekende warme voorgerechten zijn o.a. Oostends vispannetje, scampi in looksaus en toast champignon.

koude_voorgerechten43
Koude voorgerechten
warme-voorgerechten43
Warme voorgerechten
white_background43 white_background43 white_background43

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s