Dessert Sauzen

“Met Vullingen, Glazuur En Sauzen Kun Je Een Gerecht Een Verrassende Twist Geven„

dessert-sauzen43Op deze pagina tref je een assortiment sauzen, vullingen en glazuren aan. Sauzen zijn uitermate geschikt om desserten, toetjes, gebakjes, cake, ijs, taart, … naar een hoger niveau te brengen.Vullingen zijn vaak belangrijk wanneer je een cake of een biscuit maakt. Een cake zonder vulling kan soms nogal droog overkomen. Er bestaan verschillende vullingen die allemaal hun troeven hebben. Vullingen kan je niet alleen gebruiken om iets op te vullen, maar ook om bijvoorbeeld cake’s mee af te smeren. En sommige vullingen zijn zo lekker dat ze ook gewoon als dessert kunnen genuttigd worden.
Een cake, pudding, gebak wordt aantrekkelijker en smaakvoller als je de bovenkant decoreert met een laagje glazuur.
Lekker lang natafelen met een heerlijk dessert! Natuurlijk is het dessert extra lekker wanneer men vullingen, glazuur en sauzen gebruikt. Banketbakkersroom in een eclair, suikerglazuur op een broodpudding, vanillesaus over vanille-ijs.

A – L

B

C

E

M – Z

R

S

V

W

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s