Varkensvlees

“Varkensvlees Leent Zich Tot Oneindig Aantal Bereidingen„

varken43Varkensvlees is echt lekker! Jammer genoeg wordt er heel veel op een industriële manier gekweekt met zijn vaak voorkomende residuen van o.a. antibiotica. Verder kan het vlees ook een visgeurtje en vissmaakje hebben. Dat komt omdat varkens vismeel te eten hebben gekregen. Maar niet getreurd, er is nog steeds varkensvlees van behoorlijk tot goede kwaliteit te vinden. Je vertrouwde slager zal hiervoor de beste keuze maken en anders ga je op zoek naar een ambachtelijke slager! Varkensvlees biedt een hele waaier aan culinaire mogelijkheden en is geschikt voor zowel de dagelijkse keuken als voor feestbereidingen. Varkensvlees leent zich tot een oneindig aantal bereidingen en is gemakkelijk combineerbaar met andere ingrediënten. Varkens hebben zowel magere stukken vlees (zoals varkenshaasje, mignonnette en gebraad) als vette stukken (zoals spek en worst). Een eenvoudige manier om het vetgehalte van varkensvlees te beperken is na bereiding het zichtbare vet weg te snijden. Varkensvlees hoeft niet veel kruiden, maar kan echt wel met alle kruiderij gecombineerd worden. De meest gekende stukken van het varken zijn het haasje, de kotelet, de mignonnette, de spieringkotelet, het gebraad en het gehakt.

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s