Kabeljauw

“Ideale Vissoort Voor De Eerste Culinaire Kennismaking„

kabeljauw43Kabeljauw is een van de belangrijkste en meest verkozen consumptievis. Het is makkelijk te fileren, het vlees is helderwit, bevat weinig graten, heeft een losse structuur, de smaak is fijn en wordt hoog gewaardeerd. Kabeljauw kan in zijn geheel of in moten gekocht worden, maar men verkiest het meestal in visfilets.
Je kunt kabeljauw op alle mogelijke manieren bereiden, maar viskenners verkiezen echter gepocheerde kabeljauw- of ovenbereidingen. Kabeljauw kan je verder grillen, stomen, bakken of koken. Kabeljauw is zowel vers als diepgevroren verkrijgbaar. Kabeljauw is een ideale vissoort voor de eerste culinaire kennismaking met vis: Succes is verzekerd!

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s