Sparkling Cocktails

“Bruisende Cocktails Die Niet Alleen Je Neus Kunnen Prikkelen„

sparkling43Bij het maken van een cocktail met Champagne of andere mousserende wijn, is het belangrijk dat je de Champagne pas op het laatst toevoegt, om te voorkomen dat het glas snel overloopt of de bubbels snel verdwijnen. Giet daarom langzaam en voorzichtig de Champagne, over de andere ingrediënten, in het glas. Het is meestal niet nodig om deze cocktail te roeren, maar als je dat toch doet, roer langzaam en voorzichtig. Voor het beste resultaat, serveer je de cocktail direct na het vullen van het glas/de glazen.

RECEPTEN

A – L

M – Z

De recepten zijn gemakkelijk te printen (Print & PDF) en makkelijk door te sturen naar familie en vrienden via de ‘E-mail’-button. Heb je een tip of een ander lekker klassiek gerecht of wil je laten weten dat je een recept erg lekker vindt? Geef het door, dat zet andere bezoekers misschien aan om het ook eens uit te proberen.

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s