Breydelspek

breydelspek43Het Breydelspek is nog steeds het originele barbecuespek maar is intussen uitgegroeid tot vaste waarde het ganse jaar door. Het spek wordt net als onze andere producten artisanaal vervaardigd. Concreet wil dit zeggen dat het Breydelspek niet gevormd noch gespoten wordt en aan alle wettelijke, ambachtelijke normen voldoet. Verse buiken worden met respect voor de rijpingstijd in een marinade gelegd. Nadien worden zij bestrooid met kruiden en in de oven gebakken. De mogelijkheden met dit ovenspek zijn oneindig. Denk maar aan alle gerechten waarin spek verwerkt wordt. Breydelspek geeft in al deze bereidingen net dat ietsje meer dan gezouten of gerookt spek door zijn verrassend kruidige smaak. Het Breydelspek biedt verrassend veel mogelijkheden voor culinaire toepassingen. Als ontbijtspek met roerei, in pastagerechten of salades, in gourmetschotels of op de grill, in groenteschotels of in de wok. Maar vooral ook nog steeds dik gesneden op de barbecue. Gegarandeerd een voltreffer voor uw gasten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s