Ham, Gekookt

gekookte-ham43Er zijn verschillende variëteiten van gekookte ham in de handel. De onderlinge verschillen hebben hoofdzakelijk te maken met de gekozen stukken om de ham samen te stellen en met de gebruikte bereidings- en kooktechniek. Hun voedingswaarde is sterk gelijkend. Je vindt beenham, schouderham, ontvette ham, gekookte ham en nog veel andere soorten, waarvan een aantal gerookt zijn.
Gekookte ham is een uitstekend vleesproduct. Het wordt beschouwd als mager vlees of als magere fijne vleeswaar, naargelang je het bij de ene of de andere voedselcategorie indeelt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s