Varkenssneden

Varkenssneden43Varkenssneden of hamlappen komen van de achterham en zijn de meest malse varkenslappen. Daarnaast kan er, afhankelijk van de gewoonte van de slager, aan de sneden/hamlappen een klein streepje spek of een velletje zitten. Dat doet niets af aan de kwaliteit. In tegendeel. Een beetje spek maakt een hamlap al snel wat minder droog. Sneden/hamlappen kan je bakken of grillen. Als je voor het bakken de sneden/lappen met bloem bestuift, levert dat een licht gebonden en lekkere bruine saus/jus op. Bakken ongeveer 8 à 10 min.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s