T-bone steak

t-bone-steak43De koning onder het rundvlees, de ambassadeur van de Amerikaanse prairie, de enige echte T-Bone Steak. De T-bone (3 à 5 cm dik, +/- 450 gr) is een steak gezaagd van de dunne lende met een T-vormig been erin. De T-bone wordt gesneden van de lende net voordat het ribgedeelte begint. Een groot stuk rood vlees met runderfilet en de entrecôte. Op de afbeelding zie je aan de rechterkant van één steak een deel van de ronde ossenhaas (enkel te zien bij de linkse T-bone) en aan de linkerkant van het bot zie je de entrecôte (bij beide T-bones). Bakken in de koekenpan ongeveer 6 à 9 minuten. Ook ideaal om te grillen en barbecue.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s