Lamsrollade

lamsrollade-van-filet43Een lamsrollade kan van diverse vleesdelen gemaakt worden: van de borst, schouder of van de filet. Een borstrollade moet helemaal gaar zijn. Een schouderrollade is iets sneller klaar. Maak een filetrollade niet té gaar, dan wordt ze droog. Hoe magerder de rollade, hoe korter de bereidingstijd. Stoven/smoren 85 à 90 minuten. Omdat het gewicht verschilt is het beter om de juiste bereidingstijd even met de slager te overleggen. Dan weet je zeker dat het vlees goed op tafel komt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s