Lams-spareribs

lamsspareribs43Lams-spareribs genieten een minder grote bekendheid dan varkens-spareribs en dit is jammer want de lams-spareribs zijn minstens zo lekker, mits goed bereid. Deze lamslekkernij wordt gesneden van de borst van het lam. De dunne ribbetjes zijn lekker bevleesd en kunnen voor het bakken eventueel gemarineerd worden. Kook de spareribs in bouillon ongeveer anderhalf uur, daarna eventueel in een marinade marineren (bijvoorbeeld tomatenpuree, bruine suiker, olie, honing en knoflook) en vervolgens 5 à 7 minuten grillen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s