Kalfswang

kalfswang43De wang is een vrij onbekend product, maar wint aan populariteit, want het is een waanzinnig lekker stukje stoofvlees. Het heeft een langere bereidingstijd nodig maar het resultaat is dan ook fantastisch. Maak de wangen goed schoon en ontdoe ze van alle vliezen. Bereid ze vervolgens zo langzaam mogelijk en je weet niet wat je proeft! Voor een stoofschotel of goulash kunnen wangen uitstekend gebruikt worden als alternatief voor goulashvlees of poulet. Kalfswang bevat veel collageen met als gevolg dat het vlees de saus waarin het gaarstooft op een zeer natuurlijke wijze zelf bindt. Wanneer de saus afkoelt zult u het sterk gelerende effect nog duidelijker ondervinden. Bijzonder fijne vleessmaak, erg goed te bereiden als slow cooking stoofgerecht. Een must voor de kookliefhebber die eens wat anders op tafel wil zetten! En voor gerookte wangetjes, verwerkt in een salade krijg je gegarandeerd complimenten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s