Kalfsreepjes

kalfsreepjes43De langwerpige en heel dunne reepjes zijn botermals. Door de malsheid zijn ze bij uitstek geschikt voor wokschotels/roerbakgerechten. Kalfsreepjes worden vooral van magere zachte delen gesneden, waardoor het vlees een korte bereidingstijd heeft. Reepjesvlees wordt gesneden van geselecteerde delen uit de voor- en achtervoet van het kalf. Je kunt de reepjes kruiden, roerbakken en op een broodje of bij de maaltijd serveren. Als voorgerecht of in een salade is het ook zeer geschikt. Bakken 3 à 6 minuten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s