Pangasius

Pangasius-43Pangasius is een Aziatische meervalsoort met wit, dik, stevig vlees en een neutrale smaak. Het is een goedkoop alternatief voor de bedreigde kabeljauw. Je vindt de vis vooral als filet in de winkel: zowel vers als diepgevroren. Je kunt pangasius bakken en pocheren, maar je kunt hem ook grillen of zelfs braden op de wok. Pangasius43Pangasius is een magere vissoort. Hij levert veel eiwitten. Koop je diepgevroren filets? Let erop dat de verpakking goed gesloten en proper is. Vermijd verpakkingen waarop ijskristallen voorkomen. Verse filets moeten stevig zijn en glanzen. Ze mogen geen ammoniakgeur verspreiden. Bewaar verse of ontdooide visfilets in het koudste gedeelte van de koelkast, tussen 2 en 4°C.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s