Kabeljauw

kabeljauw-43Kabeljauw is een van de belangrijkste en meest verkozen consumptievis. Het is makkelijk te fileren, het vlees is helderwit en mager, bevat weinig graten, heeft een losse structuur, de smaak is fijn en wordt hoog gewaardeerd. Kabeljauw kan in zijn geheel of in moten gekocht worden, maar men verkiest het meestal in visfilets.Kabeljauw_43
Je kunt kabeljauw op alle mogelijke manieren bereiden, maar viskenners verkiezen echter gepocheerde kabeljauw- of ovenbereidingen. Kabeljauw kan je verder grillen, stomen, bakken of koken. Kabeljauw is het hele jaar door verkrijgbaar. Van het najaar tot in het voorjaar vind je de beste kabeljauw. Kabeljauw is zowel vers als diepgevroren verkrijgbaar. Kabeljauw is een ideale vissoort voor de eerste culinaire kennismaking met vis: Succes is verzekerd!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s