Geleisuiker

geleisuiker minutGeleisuiker of confituursuiker verkrijgt men door aan kristalsuiker pectine en citroenzuur toe te voegen. Het is de basis voor het maken van confituur/jam en gelei. Geleisuiker heb je van verschillende merken, zoals Candico, Tiense suiker, Dr. Oetker, …) en in verschillende verhoudingen.confituursuiker43
Men kan kiezen uit:

  • geleisuiker 1+1 (minuutsuiker), wat wil zeggen 1 kg fruit + 1 kg suiker (standaard geleisuiker)
  • geleisuiker 2+1 (extra fruit suiker), wat wil zeggen 2 kg fruit + 1 kg suiker (geleisuiker waarmee je in een oogwenk de heerlijkste jam bereidt, minder gezoet en met een hoger fruitgehalte).

geleisuiker maxi fruit

  • geleisuiker 3+1 (maxi fruit suiker), wat wil zeggen 3 kg fruit + 1 kg suiker (geleisuiker waarmee je in een oogwenk de heerlijkste jam bereidt, minder gezoet en met een duidelijk intensere fruitsmaak).

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s