Confituursuiker – Geleisuiker

geleisuiker minutConfituursuiker of geleisuiker verkrijgt men door aan kristalsuiker pectine en citroenzuur toe te voegen. Het is de basis voor het maken van confituur/jam en gelei. Confituursuiker heb je van verschillende merken, zoals Candico, Tiense suiker, Dr. Oetker, …) en in verschillende verhoudingen.
Men kan kiezen uit:

  • confituursuiker/geleisuiker 1+1 (minuutsuiker), wat wil zeggen 1 kg fruit + 1 kg suiker (standaard confituursuiker)confituursuiker43
  • confituursuiker/geleisuiker 2+1 (extra fruit suiker), wat wil zeggen 2 kg fruit + 1 kg suiker (confituursuiker waarmee je in een oogwenk de heerlijkste confituur bereidt, minder gezoet en met een hoger fruitgehalte).
  • confituursuiker/geleisuiker 3+1 (maxi fruit suiker), wat wil zeggen 3 kg fruit + 1 kg suiker (confituursuiker waarmee je in een oogwenk de heerlijkste confituur bereidt, minder gezoet en met een duidelijk intensere fruitsmaak).geleisuiker maxi fruit

Recepten met confituursuiker – geleisuiker

A – L

M – Z

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s