Suikersiroop

suikerstroop43Suikersiroop, ook vloeibaar suiker genoemd, bestaat uit 2 delen witte riet-, gries-, poeder- of kristalsuiker en 1 deel water. Breng het water aan de kook in een steelpannetje, zet het vuur lager dat het net niet kookt en doe de suiker in het warme water, los de suiker al roerend op. Zodra de suiker is opgelost haalt men de pan van het vuur. Laat de suikersiroop afkoelen en bewaar in een fles met dop en best in de koelkast.
Suikersiroop kan je gemakkelijk een maand in je koelkast houden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s