Luikse Siroop

luikse-siroop43Echte Luikse Siroop® verschilt van marmelade, jam of confituur door zijn hoog fruitgehalte. Er is 400 gr fruit nodig om 100 gr Echte Luikse Siroop (origineel, pruim of abrikoos) te maken. En maar liefst 700 gr fruit voor de variant zonder toegevoegde suiker. Traditioneel werd de siroop gecombineerd met Herve-kaas (AOC) of met maquée (verse kaas). Vandaag is de Echte Luikse Siroop een must bij alle kaasschotels uit alle windstreken. Ideaal in de kleurrijke, smaakvolle en verrassende keuken van vandaag! Een lepeltje Echte Luikse Siroop volstaat om al uw bereidingen een ronde, fruitige toets te geven: dressings, marinades, sauzen …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s