Linzen

Rode-linzen43Linzen zijn een vast onderdeel in vele vegetarische keukens, en worden al geteeld sinds vele millennia. Linzen zijn ronde platte zaadjes van een peulgewas. Ze bestaan in vele soorten en kleuren. Je hoeft ze niet te weken, maar was ze wel grondig want er zitten dikwijls kleine steentjes tussen. Linzen worden vooral voor eenpansgerechten gebruikt, maar smaken ook lekker in salades. Gepureerd zijn ze lekker verwerkt in een kroket of vegetarische burger. Laat linzen niet te lang koken want dan worden ze papperig.

Recepten met linzen

A – L

M – Z

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s