Pasta

Pasta is een deegproduct, gemaakt uit harde granen, voornamelijk harde tarwe, die op allerlei manieren in allerlei vormen versneden kan worden. Het deeg kan eerst tot dunne plakken gerold worden en dan in stroken gesneden. Dit leidt tot de langwerpige spaghetti. Het kan ook geëxtrudeerd worden (macaroni, fusilli en penne). Ook kunnen de plakjes tot vierkantjes gesneden worden en dan met een vulling erin met de hand tot tortellini (taartjes) gerold worden.

alfabeto43
Alfabeto
Bucatini43
Bucatini
Cannelloni43
Cannelloni
conchiglia43
Conchiglie
capellini43
Capellini
casarecce
Casarecce
couscoussoorten-43
Couscous
ditalini43
Ditalini
eiernoedels43
Eiernoedels
Macaroni-elleboogjes43
Elleboogjes
capelli d'angelo43
Engelenhaar
farfalle43
Farfalle
Fettuccine43
Fettuccine
fusilli43
Fusilli
gemelli43
Gemelli
gigli43
Gigli
glasmie43
Glasnoedel, glasmie, glasvermicelli
gnocchi_di_patat43
Gnocchi
Lasagnebladen
Lasagnebladen
Linguine43
Linguine
lumaconi43
Lumaconi
macaroni43
Macaroni
maltagliati43
Maltagliati
manicotti43
Manicotti
noedels-43
Noedels
Orecchiette43
Orechiette
orzo
Orzo
paccheri43
Paccheri
pappardelle43
Pappardelle
verschillende-soorten-pasta43
Pasta
Penne-Rigate43
Penne
pennette43
Pennette
Bucatini43
Perciatelli
pipe-rigate43
Pipe rigate
radiatori43
Radiatori
ravioli43
Ravioli
rigatoni43
Rigatoni
rijstnoedels43
Rijstnoedels
ruote43
Ruote
spaghetti43
Spaghetti
Spaghettini43
Spaghettini
fusilli43
Spirelli
farfalle43
Strikjes
strozzapreti43
Strozzapreti
Tagliatelle-43
Tagliatelle
tonnarelli43
Tonnarelli
torchio43
Torchio
Tortellini43
Tortellini
trenette43
Trenette
trennette43
Trennette
trofiette43
Trofie
Vermicelli43
Vermicelli
farfalle43
Vlindertjes pasta

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”