Oliën

Olie is een veelal stroperige vloeistof, die niet of nauwelijks met water mengt. Afhankelijk van de context, kan onder olie worden verstaan: Vetten die bij kamertemperatuur vloeibaar zijn, zoals plantaardige olie (druivenpitolie, goudsbloemolie, katoenzaadolie, koolzaadolie, lijnzaadolie, maïsolie, olijfolie, palmolie, pindaolie, pijnboompitolie, raapolie, rijstolie, saffloerolie, sesamolie, slaolie, sojaolie, tarwekiemolie, walnootolie, zonnebloemolie, …) en dierlijke olie (levertraan, visolie, …).

Arachideolie
Arachide Olie
Olie43
Bakolie
bakspray
Bakspray
druivenpitolie
Druivenpitolie
frituurolie
Frituurolie
koolzaadolie
Koolzaadolie
maïskiemolie
Maïsolie
walnoot-olie
Notenolie
Olie43
Olie
olijfolie
Olijfolie
palmolie
Palmolie
Sesamolie
Sesamolie
Sojaolie
Sojaolie
truffelolie
Truffelolie
zonnebloemolie
Zonnebloemolie

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”