Oliën

Olie is een veelal stroperige vloeistof, die niet of nauwelijks met water mengt. Afhankelijk van de context, kan onder olie worden verstaan: Vetten die bij kamertemperatuur vloeibaar zijn, zoals plantaardige olie (druivenpitolie, goudsbloemolie, katoenzaadolie, koolzaadolie, lijnzaadolie, maïsolie, olijfolie, palmolie, pindaolie, pijnboompitolie, raapolie, rijstolie, saffloerolie, sesamolie, slaolie, sojaolie, tarwekiemolie, walnootolie, zonnebloemolie, …) en dierlijke olie (levertraan, visolie, …).

arachideolie43
Arachide Olie
druivenpitolie43
Druivenpitolie
notenolie43
Notenolie
Olie43
Olie
olijfolie43
Olijfolie
sojaolie43
Sojaolie
zonnebloemolie43
Zonnebloemolie

Copyright “KOOKRECEPTEN eenkwestievansmaak”