Hazelnoot

gepelde-hazelnoten-met-en-zonder-vlies43Gemalen hazelnoten zorgen voor een lossere textuur in gebak en graanschotels en worden daarin soms gebruikt ter vervanging van eieren. Geroosterd hebben hazelnoten een veel intensievere smaak. Een kijkje in de natuurvoedingswinkel maakt duidelijk hoe populair hazelnoten zijn: je vindt onder meer hazelnootrepen, -pasta en -wafels. Hazelnoten worden ook veelvuldig gebruikt in een waaier van vegetarische gerechten. En dan is er nog hazelnootolie, die voor een subtiel aroma zorgt in salades, rauwkost en gebak.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s