Aromatische kruiden

kruiden43Die verrijken gerechten door ze te aromatiseren en door sauzen, marinades en soepen pittiger te maken. Er bestaat een enorme verscheidenheid aan verse en gedroogde kruiden: rozemarijn, basilicum, tijm, marjolein, anijs… Sommige passen beter bij vlees, zoals rozemarijn bij lamsvlees, andere bij kaas en salades, zoals marjolein, andere bij vis en nog andere bij desserts. Wie de wondere wereld van de aromatische kruiden wil leren kennen, kan ze beetje bij beetje proeven, maar altijd in kleine hoeveelheden, om te sterke verrassingen te vermijden.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s