Muskaatpompoen

butternut43Muskaatpompoen: deze pompoen kan in vorm en grootte sterk variëren. Muskaatpompoenen worden pas geoogst als ze helemaal rijp zijn en ze worden steeds gekookt voor consumptie. Je kan ze op uitéénlopende manieren bereiden: soep, puree, gratin, taart, confituur, … Een bekend ras van de muskaatpompoen is de ‘butternut squash’: een heerlijke pompoen met een glanzende, gladde, beige schil en aardnootvorm. Bevat weinig zaad en heeft mooi, zacht, zoet oranje vruchtvlees. Heerlijk in alle pompoengerechten.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s