Frambozen

frambozen43Frambozen zijn net zoals de aardbei en de braam schijnvruchten. Ze bestaan uit kleine vruchtjes die op een kern samengepakt zitten. De kleur van frambozen kan variëren van roze- tot dieprood. Omdat ze rijp geplukt worden, zijn frambozen erg kwetsbaar. Eet ze best meteen op wanneer je ze gekocht hebt. Goed rijpe frambozen zijn zacht en ruiken lekker zoet. Was ze voorzichtig en laat ze uitlekken in een zeef. Bewaar ze -hooguit één à twee dagen- onderaan in de groentelade van de koelkast. Het hoogseizoen van frambozen is in juli en augustus.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s