Chocolade, melk

melk-chocolade43Melkchocolade wordt gemaakt van cacaomassa, cacaoboter, suiker, melkpoeder en aromastoffen of smaakversterkers (zoals vanille), waarin minimaal 25% droge cacaobestanddelen, minimaal 14% droge melkbestanddelen bevat (verkregen door gehele of gedeeltelijke dehydratatie van volle melk, halfvolle melk of magere melk, room, geheel of gedeeltelijk gedehydrateerde room, boter of melkvet), minimaal 2,5% vetvrije droge cacaobestanddelen bevat en minste 3,5% melkvet bevat. In het totaal moet het minimaal 25% vetten bevatten (aan cacaoboter en melkvet).
Bij melkchocolade voegt men, in vergelijken met pure chocolade, extra suiker en melkpoeder toe om de fijne smaak te bekomen.

Recepten met chocolade, melk:

A – L

M – Z

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s